Events

Onze locatie aan zee leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen. Het relaxte gevoel wat een bezoek aan het strand altijd met zich mee brengt, is direct voelbaar bij Nomade Beach House. De invloeden uit het Midden-Oosten zorgen binnen een oogwenk voor een vakantiegevoel. Dat maakt dat de setting van ons restaurant, met groot terras, onze feestzaal én spectaculair uitzicht, ideaal is voor vele soorten events.

Van bruiloft tot jubileum en van teamuitje tot vergadering. Er is heel veel mogelijk; binnen, buiten, lunch, diner of zelfs een bbq op het strand. Ons gastvrije en professionele team staat klaar om van elk evenement een succes te maken, zowel privé als zakelijk. Vier bij ons je verjaardag, jubileum, huwelijk of kraamborrel. Maar ook een speciaal diner of verrassingsfeest is mogelijk.

Contact

Feestzaal

Onze feestzaal biedt plaats aan maximaal 120 personen, en kan exclusief voor jouw event worden gereserveerd. Het is ook mogelijk de zaal te vergroten door middel van onze Nomade Tipi. De Tipi wordt voor de zaal opgebouwd, is verwarmd en in dezelfde relaxte sfeer aangekleed die kenmerkend is voor Nomade. Ook voor kleinere groepen zijn er tal van mogelijkheden. We horen graag wat jouw wensen zijn, en denken met je mee wat er mogelijk is.

Bedrijfsuitje

Ook voor business events ben je bij Nomade Beach House aan het juiste adres. We verzorgen evenementen, bedrijfsuitjes of teamuitjes van A tot Z voor groepen van uiteenlopende groottes. Ook productlanceringen en perspresentaties behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard allemaal georganiseerd in de relaxte en gastvrije sfeer die kenmerkend is voor Nomade.

Ook arrangementen inclusief activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan diverse workshops, watersporten of andere strand-activiteiten. Ideaal voor een familiedag, vrijgezellenfeest of teambuilding. We denken graag met je mee om wensen in kaart te brengen en samen een evenement te organiseren waar je gasten nog lang over napraten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over het organiseren van een event vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar: + 31 (0) 71 36204 90.

    Voornaam *

    Achternaam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Hoe kunnen we je helpen?