Menu

Onze menukaart is geïnspireerd op de Midden-Oosterse keuken. De historie van de Midden-Oosterse beschaving gaat eeuwen en eeuwen terug. Een keur aan smaken, specerijen en verrassende smaakcombinaties. Denk aan sumak, granaatappel en hummus. Van oudsher worden uiteenlopende soorten groenten gecombineerd met verse kruiden, maar naast vegetarisch spelen ook vlees en vis een belangrijke rol bij Nomade Beach House.

Lunch
Diner

Het menu biedt een scala aan mogelijkheden. Voel je vrij om te delen en probeer zo nieuwe smaken. Natuurlijk ontbreken de klassiekers op onze menukaart niet. Onze keukenbrigade onder leiding van Remco werkt met dagverse producten, het menu volgt de seizoenen en verandert zodoende elke vier maanden

Met allergieën en dieetwensen houden we uiteraard rekening bij de bereiding van onze gerechten. Veelvoorkomende allergieën als glutenintolerantie of lactose-intolerantie vormen geen enkel probleem. Ook aan kinderen wordt gedacht, hiervoor hebben wij een speciaal kindermenuutje samengesteld. Wil je vooraf meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Groepen

Reserveren kan voor groepen tot 8 personen. Wil je met meer dan 8 personen komen, neem dan telefonisch contact met ons op via: + 31 (0) 71 36204 90 of stuur een mail naar: info@nomadebeachhouse.nl 

We bespreken graag de mogelijkheden met je en kijken uit naar je komst!

Groepsmenu’s

Ik wil meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag, vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar: + 31 (0) 71 36204 90.

    Voornaam *

    Achternaam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Hoe kunnen we je helpen?