Trouwen op het strand

Vier de liefde bij Nomade Beach House. Is het jullie droom om te trouwen aan zee? Ons team staat voor jullie klaar om die droom werkelijkheid te laten worden. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Noordwijk bieden we alle mogelijkheden om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van het ja-woord op het strand tot een diner en feest op het terras met uitzicht op zee, allemaal in de kenmerkende relaxte en warme ‘Nomade’ sfeer waarin je je direct thuisvoelt.

Neem contact op

De mogelijkheden om te trouwen aan zee bij Nomade Beach House zijn nagenoeg eindeloos; de ceremonie, de receptie, het diner en het feest, we kunnen het allemaal verzorgen. Ons team staat voor je klaar om jullie trouwdag van A tot Z te organiseren. Ons restaurant en terras ademen een ongedwongen en fijne ‘beachy’ sfeer en we bieden dan ook een buitenlocatie én binnen locatie aan voor gezelschappen van uiteenlopende grootte. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een knallend en groot feest, bij Nomade is heel veel mogelijk.

Willen jullie meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat ons weten hoe jullie perfecte trouwdag eruitziet. We bespreken graag jullie wensen en mogelijkheden.

Ik wil meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor jullie bruiloft vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar: + 31 (0) 71 36204 90.

    Je Voornaam *

    Je achternaam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Hoe kunnen we je helpen?