Nomade Beach House

Nomade Beach House aan het strand van Noordwijk is de ideale plek om te relaxen, de drukte van alledag achter je latend. Je bent bij ons 7 dagen per week welkom voor ontbijt, lunch en diner, en uiteraard ook voor alleen een kop koffie (met iets lekkers) of borrel in een gemoedelijke sfeer. Ons restaurant en grote terras met uitzicht op zee zijn daar de ultieme plek voor. Geniet van de fijne momenten, alleen, met je gezin, de hele familie of vriendengroep.

Wil je meer weten over wat onze keuken te bieden heeft? Bekijk de menukaart.

Uitzicht op zee, goed eten en drinken en een plek om jezelf te zijn. Want waar ter wereld je ook gaat, je neemt altijd jezelf mee. Strijk neer bij Nomade Beach House en ervaar de gastvrijheid, de ontspannen sfeer en de Midden-Oosterse invloeden. Een plek waar al het goede des levens samenkomt. Waar je niets meer nodig hebt dan een vriendelijk woord, fijn gezelschap en goed eten en drinken.

Nomade Beach House biedt unieke mogelijkheden op het gebied van events. Trouwen op het strand, een bedrijfsfeest of vergaderen met uitzicht op zee, ons ervaren team staat voor je klaar om samen de wensen en mogelijkheden door te spreken.

Het team van Nomade Beach House bestaat uit vele gepassioneerde en gastvrije collega’s die dagelijks zorgen voor het welkome gevoel bij Nomade. Met veel plezier lichten zij de menukaart toe, staan ze klaar voor onze jongste en oudere gasten en maken van je bezoek aan het Noordwijkse strand een onvergetelijke ervaring.

Ons team heeft altijd behoefte aan gemotiveerde en enthousiaste versterking. Meer weten over werken bij Nomade Beach House? Lees hier verder.

Ik wil meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen of een afspraak maken vul dan onderstaand formulier in of neem contact op via deze contactgegevens:

    Voornaam *

    Achternaam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Hoe kunnen we je helpen?