2FOR1 bij Nomade Beach House

De maand november staat bij Nomade Beach House in het teken van de 2FOR1 maand in Noordwijk. Speciaal voor deze actie hebben wij een share menu samengesteld met een keur aan smaken, specerijen en verrassende smaakcombinaties. De gerechtjes worden gang voor gang geserveerd en kunnen gedeeld worden met je geliefde, je gezin, familie en/of vrienden. Een keuze maken is dus niet nodig, dit hebben wij al voor je gedaan, wel zo makkelijk! Bekijk onderstaand ons 2FOR1 menu.

BEKIJK HET 2FOR1 MENU

Reserveren voor 2FOR1

Wil je gebruik maken van ons 2FOR1 arrangement? Geef dan bij je telefonische reservering aan dat het gaat om de actie. Wanneer je online reserveert kun je kiezen voor de 2FOR1 optie. Het is helaas niet mogelijk om zonder reservering gebruik te maken van de actie . De actie is geldig van zondag t/m donderdag op basis van beschikbaarheid en is geldig vanaf 2 personen (voor een 3de persoon wordt  € 34,75 in rekening gebracht).

RESERVEREN

Groepsreserveringen voor 2FOR1

Ook groepen zijn welkom in de maand november, sterker nog, met een groep vrienden of familie verschillende gerechten delen is een hele gezellige manier van eten. Sharing is caring! Groepen tot 8 personen kunnen via onze online reserveringstool een tafel reserveren. Wil je met meer dan 8 personen gebruik maken van de actie, dan raden we aan in verband met de drukte om tijdig een aanvraag te plaatsen via onze reserveringstool of om te bellen en te vragen naar de mogelijkheden. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

RESERVEREN

Ik wil meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen of heb je een vraag, vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar: + 31 (0) 71 36204 90.

    Voornaam *

    Achternaam *

    Emailadres *

    Telefoonnummer

    Hoe kunnen we je helpen?